FRIENDLY FOLLOWERS ^_*

Jumaat, 3 Ogos 2012

CORETAN PENUH RINDUUU

Assalammualaikum ?? salam sayang .. salam RAMADHAN .. selamat berpuasa juga untuk semua ... sorry sangat sangat sebab lamaa tak update blog nie .. lupe password lor .. betul .. dah terrlupe nak wat camne .. ye tak .. ? 


siang sepi malam sunyii .. so jiwa ain dihimpit kerinduan pada sang kucing yang mak bela kat kampung .. kucing yang sangat comel .. ermm, ade ke kucing tak comel..?? hihiii, dah name kuciing.. sumenyaa comel2..ye tak..? 


kucing tue nama taboo .. sebab kaler bulu nye kelabu... ekor nan kontot...kat bawah tue arr pic taboo...taboo ade 3 beradik..and kini termasuk taboo sumenya dah takde ag...sebabnyaa dah mati...pergi tinggalkan ain kerinduan bila balik kampung...ain sayang taboo, sebab taboo memang suke ikut ain kemana2..msuk hutan...yang paling best, bila ain layan perasaan main buai kt belakang umah mak..taboo akan dok skali atas peha ain...masa tue mmg sgt2 ain rinduuu....


terasa ralatnyaa...last jumpa dia cuti sekolah pertengahan tahun...memang ade niat nak bawa dia balik rumah...tapi, memandangkan encik suami tak berminat sgt dgn kucing,..maka, terpaksalah mengalah...mula nya mak bagitau, taboo hilang...hilang masih ada harapan jumpa taboo, sbb nnt mungkin taboo akn balik umah juga...tapi, bila mak call mak jumpa bangkai taboo kat tanah seberang depan umah...haiiihh,...airmata nie..tak putus2 bercucuran...menangis sampai demam...dan sampai sekarang...masih lagi merindukan taboo...sangat2...rinduu...dengan airmata yang megalir sekarang nie...ummie sentiasa mengharapkan taboo muncul dalam mimpi ummie...kita bermain bersama seperti dulu...love u love u love u...



UMMIE SAYANG SEMUA 



0 ceritera: