FRIENDLY FOLLOWERS ^_*

Sabtu, 9 April 2011

*RINDUUUUNYEEEEE !!!



Assalammualaikum alls...salam setia bersama ain kat blog nie,setia and selamat menjadi followers ain yang luarbiasa heybat!! hidup ain lebih rase indah bila berceritera dalam blog nie...banyak dapat diluah kan...
bila kat rumah sorang-sorang...bila tak berteman...and bila baby mya tidur...and bila mata nie tak nak tidur...macam-macam dalam minda kita nie keluar and fikirkan....
yang paling best bila kenangkan family yang jauh and hanya cuti sekolah jea dapat jumpe...u all taw tak...hati nie rindu sangat sangat kat mak ayah and adik beradik semua...huhuhuhuhu!! cedeeeyy nyeeee!! lama sangat nak tunggu cuti sekolah bulan 6 nie....
nie ar family ain....ain ade 9 orang adik beradik dan ain puteri yang ke 7....tapi gambar yang nie sume adik beradik perempuan...gambar gambar abg ain yang 3 orang tue takde dalam simpanan ar plak...tapi kan, walau takde dalam simpanan berupe gambar nie, jangan kata ain lupe kat diorang...mereka tetap di hatiii....love u semua.....

 ...ACHIK...CUWIEN...UMMIE...MAMI...MAMA...

 ...CUWIEN...MAMI...UMMIE...LINDA...ACHIK...IBU...MAMA...dua orang baby comel...haiqal n firash.....

1 ceritera:

Che'gu Anuar berkata...

Hai ain.. sedare ke dgn Linda Rafar tu?