FRIENDLY FOLLOWERS ^_*

Jumaat, 8 April 2011

KENAPE !?!?!


Assalammualaikum alls...sayang semua...yang lom jadi follower ain jom follow ramai-ramai okay...hikhikhik!! promote gitu...yang dah follow terima kaseh banyak-banyaaaaak sangat kat u all...sbb dgn kehadiran u all kat blog ain nie cukup memeriahkan hati ain...love u all so muchhhh!!
hari nie sedih sikit laaah...kenape ekk??! alamak ade ekk pulak..!! hikhik orang johor memang ade ekk laaa kan...hehe!! tanpe ekk u all tak nak senyum nanti...ermmm, ain nie kan kadang kadang kalau rase sedih ke ape ke...still masih mampu melawak ag taw...orang tak senyum or ketawe,ain ketawe ler sendiri hikhikhik!! but, im not c***y taw...just untuk suke2....soal kenape?? kenapa and kenapa?? huhuhu...kenapa dia suke tipu ain ekk?? dia tak ngaku tapi ain taw dia tipu...nie soal kantoi or terkantoi dalam senyap...huhuhuhu cedeeey!! tapi xpe...ain jenis cepat melupekan hal2 semacam itu lor...

kenapa?? kenapa??
OOOOOOOOO....xpe lah think positif...mungkin ade sebab kenapa dia tipu...maybe dia tak nak ain merajuk...ekekeke!! ain tak ar kuat merajuk...???abis tue ape ekk..? oo maybe dia tak nak ain rase cemburu...elehh ain nye cemburu sikit jea taw...hehehe!!ok,tapi ain dh taw,dah tangok,dah bace,and saje jea buat tak taw...then berkias kias lah...tak ngaku nak wat camne...xpe...ain terima jea...and terus buat tak tau aje...dah..lupekan...ade bnyk mende ag ain nk pikir...tul tak...?? ok alls...lebiuuu...bye bye!! tadaaaaaa!!

1 ceritera:

Che'gu Anuar berkata...

Bersabo le byk2 eekkk... Ujian bulanan tu ain yeee.. -)