FRIENDLY FOLLOWERS ^_*

Jumaat, 6 Januari 2012

ANDAI DIRIMU TAHU

SALAM SAYAAANG...mmuuaahh mmuuuuaahh mmuuuuaaaahhh! hehe!! ape yang ain nak jelaskan hari nie,dengan video yang ain persembahkan adalah rekaan wajib tayang semata-mata...hehe!! ceeeeehhh macam nak tayang filem lak kan?? walhal yang ade cuma bait luahan yang ain copy dari ehsan sebuah blog yang lain...ASAL tajuk nya andai kau tahu...tapi ain dah tokok tambah ciket...so jadilah satu watak seperti seseorang ditinggalkan kekasihnya tanpa sepatah kata...isk..isk..isk..cam sedih juga nie...tapi tak ar sedih sangat pun...tak pandai lar...nak tambah lelebey...feeling pun kureeng!! 


TAPIIII...jalan ceritanya kalau sape2 yang pernah merasainya....mungkin boleh feeling kot...hikhik!! yea kot!!hayatilah ok...semoga feeling anda, tak buat anda rasa stress sudah lar...kang tak pasal2...ain dipersalahkan....hhaaaiihh!! ngajuk kang..haaa baru taw!! hikhik!! tapi kan u all...kalau terkena macam nie,jangan lar sedih sangat...bawa bersabar...dalam cinta memang penuh dengan emosi yang mengalirkan airmata...airmata akan tetap mengalir dan terus mengalir...dalam suka...dalam duka...si dia tue pun mesti sedang asyik memikirkan u all..percayelah...cuma dia tak tau bagaimana nak contact semula dgn u all...ingat satu jea ayat dia kat u all...mane taw kan,..ermmm dia pernah cakap kat u all ayat cam nie "kalau  saya tak meseg or call awak...tak semestinya saya lupekan awak"...then u all jadikan lah ayat2 yang dia pernah luah or cakap kat u all tue sebagai satu semangat...satu kekuatan untuk kuatkan cinta or rasa sayang pada si dia....aleh..!! bunga bukan sekuntuuum lar....kumbang juga bukan seekoooor...hehehe...just smile!!

0 ceritera: