FRIENDLY FOLLOWERS ^_*

Rabu, 15 Jun 2011

TQ SAYAAANG...


*Hari yang indah...semua ceria hari nie...ain pun ceria disamping anak-anak yang sentiasa ceria, noty and loyer buyok...bila ummie nye cakap, ade ajew jawapannye...tp kadang-kadang jawapannye logik juga...hikhik...anak bertuah...!! hari nie anak ain yang sulong...happy and ceria aje mukanya bila ummie buka pintu rumah..." hai mie..." nah untuk ummie..."!! taw tak dia bg ape..? haaaa,satu hasil dari pendidikan seni visual...dia taw ummie dia ambil berat juga tentang hasil seni dia selain matapelajaran yang lain....sebelum2 nie, dia tak pernah langsung ambil berat tentang seni nie,sbb mungkin dia tak taw ummie dia minat seni lukis walaupun tak berbakat huhuhui...selama nie juga...hasil seni dia banyak hancussss!! ntah ape2 ajew...kalau buat mesti kena marah...sbb tak rupe ape...haiiihh buyook...sebuyok lawak-lawak dia pada ummie dia...sejak ain latih dia guna water colour untuk exam setengah tahun tue hari, dan keputusan dia pun A...sejak dari tue baru nampak dia berminat dengan seni lukis nie...kalau tak,perghhh cakap betuii ar...memang tak dak seni...tangan keras...mewarna adalah satu kelemahan bagi dia....
*Apepun...ummie sayaaaaaang anak-anak ummie....dan yang paling ummie happy, hasil PSV muazzam tadi untuk ummie...ok ar...cantik ar...sesuai ar dgn umur 8 tahun buat PSV tue... lilin and colour dicampurkan then colet2 ajew guna tangan...senang bangat....walaupun simple....yang buat hati ini terharu bila dia kata "untuk ummie"....1000 pujian ain bagi untuk muazzam tadi...anak-anak memang selalu kita kena puji, puji seikhlas hati...terbaik jua untuk minda mereka....dan diri ini terlalu istimewa bila anak kita ingat kat kita....=)


**cantik tue,biasa-biasa jew ar kan psv nie...tp, kemas...tue yang ummie suke...MUAZZAM SOLIHIN LOVE NOR AINEE LOVE ABDUL RAZAK...=)
TQ SAYAAANG...!!



2 ceritera:

Umie Nur'Ain berkata...

komen jangan tak komen...=)

akie berkata...

kalau dah ada bakat seni,buat apa pn akan jd cantik..itu baru permulaan nye..ain kene support muadzam supaya lebih berminat lg tentang seni..tak kira la seni tu dari lukisan,kraftangan atau pn dari segi suara..ok..