FRIENDLY FOLLOWERS ^_*

Rabu, 6 April 2011

SALAM SANTAI...



Assalammualaikum alls...peeeewwwwiiit..! terima kasih yg teramat sangat untuk u all yang sudi follow blog ain yang tak seberapa panas and belum ag panass nie, al maklum laah, ain baru nak cube cube itik tuk nak menapak dalam ruangan blogger nie kan...
ok, ain perkenalkan diri...ain tak bekerja di luar tp bekerja di rumah dgn mengadap fb setiap hari tiap waktu tiap ketika hingga loya dh nk ngadap fb tue, sbb tue lah tukar citarasa tuk berceritera kat laman blogger nie...ain tak ramai kawan sgt,sbb tue tak pandai nak berbicara,minta maaf dulu,tumpang lalu dulu lah ye...hikhikhik!!andai kata tersilap bicara...haaa,tapi kan...jangan nak kata ain dok ngadap fb or ngadap blog nie ain lupe tanggungjawab sebagai isteri or ibu lak taw...ishh,tak taw...ain xde keje jea ain dok ngadap fb tue,bila ada keje,ain habiskan dulu kerja2 dalam rumah ain tue...nnt hby blik keje senyum aje...hikhikhik...bukan senyum ape...senyum senang hati,coz sume keje bereeess!!
hampir lapan tahun ain sudah bergelar ibu@ummie and isteri...masa kahwin usia ain 19 tahun,and hubby ain 24 tahun...ok ar tue jarak 5 tahun...kirakan usia kematangan tue sama...so sekarang nie ain telah dikurniakan permata-permata hati jiwa dan raga seramai 3 orang...begitu ceria and menggamatkan suasana...tanpa anak-anak di sisi ain tak bole nak ceria sangat, sbb mereka harta ain yang paling berharga...=)
selain isi-isi dalam blog yg ain ade nie skrg...akan datang punye cerita ain akan update yg realiti and ape yang ain pernah rasa or lalui...tak kiralah tentang ape...ape2 saje yang baik and yang elok or yang sedap dibaca...kalau u all yg suke nak komen...komen lah yea..tp,klu tak disediakan tmpat tuk nk komen,try try lah email kan ape yg u all nk komen or bg pendapat ke...please email terus ke >>umie.ainee@gmail.com<< terima kasih buat u all semua...


ok.stop dulu sampai sini...ok...bye-bye!!

0 ceritera: